revista Atitudine - revista noilor golani
grupul de actiune noii golani
despre noi
actiuni Basarabia Rosia Montana Eroii nu mor fapte
basarabia rosia montana eroii nu mor
implica-te implicare activism civic
revista Atitudine
magazin Noii Golani
forum Noii Golani
contact Noii Golani
noii golani grup de atitudine civica
Implică-te

Îi vom lăsa pe alţii să te impresioneze prin texte şi statute pompoase, prin cuvinte mari rostite fără acoperire... Pe noi cel mai bine ne caracterizează acţiunile pe care le desfăşurăm, încercarea de a schimba lucrurile în jurul nostru iar unica forma de a face asta este de a ne implica direct, cu propriile forţe.

Nu suntem un ONG ci un grup de acţiune, un grup de tineri care fac ceva împreună pentru lucrurile în care cred. Te invităm şi pe tine să ni te alături, dacă eşti dispus să participi la ceea ce facem.

În funcţie de timpul şi dispoziţia de a participa la acţiuni, membrii grupului se împart în:

  • MEMBRI SIMPATIZANŢI

Susţin acţiunile grupului, in limita timpului, fără a se implica în planificarea, organizarea lor.

  • MEMBRI ACTIVI

Iau parte la toate acţiunile grupului şi iau deciziile privitoare la organizarea acţiunilor. Pentru a deveni membru activ, trebuie să participaţi mai întâi la un număr de acţiuni alături de noi. Vârsta maximă pentru a fi membru activ este de 35 de ani.

 

Cei care vor să facă parte din acest grup, fie ca membri simpatizanţi sau activi, sunt rugaţi să ne scrie la adresa de email atitudine@noiigolani.ro anunţându-ne localitatea de unde sunt, acţiunile de care sunt atraşi mai mult şi cât cred ei că pot participa la acţiuni.

 

Note:

1. Grupul de acţiune NOII GOLANI se autofinanţează 100%. Astfel, fiecare membru are, printre altele, ca datorie plata unei cotizaţii de 20 RON o dată la 3 luni.

2. Cei care doresc să fie membri ai grupului nostru nu pot fi în acelaşi timp membrii vrunui partid politic. De asemenea, nu acceptăm simpatizanţi ai vreunei forme de extremism (de stânga sau de dreapta).

3. Puteţi susţine separat campaniile pe care le organizăm, luând parte la acţiunile din cadrul lor, fără a fi membru al grupului nostru.

ANUNŢ PENTRU ANUL 2009

Pentru a continua cât mai bine acţiunile începute de grupul nostru, avem nevoie de ajutorul vostru. Avem nevoie ca fiecare din voi să se alăture grupului şi să îşi aducă aportul la ceea ce facem.

Fiecare membru al grupului, în anul 2009, va primi:

- O carte de membru personalizată

- Reduceri la excursii şi materiale promoţionale

- Dreptul de a purta materiale destinate doar membrilor

- Acces la unele acţiuni şi manifestări destinate doar membrilor Noii Golani

REVOLUŢIA CONTINUĂ, PRIN IMPLICAREA VOASTRĂ!

 

 

noii golani patriotism implicare civica revolutie rosia montana piata universitatii golaniada